Információk és Leírások

Infraszauna leírások

Jótékony hatások és előnyök infraszauna használatakor

Az infraszsauna jótékony hatása nem vitatott. Nem csak a fogyás és az egészségmegőrzés terén lehet vele fantasztikus eredményeket elérni, de a bőrápolás, bőrfiatalodás terén is. A szervezet ellenálló képességét javítja, a szív- és érrendszeri betegségek illetve allergiás panaszok kezelésére alkalmas. Az infrasugarak hatására a kabinban csak 45-65°C-os levegő van, a salaktalanítás beindul a szervezetben, az apróbb bőrhibák eltűnnek, a bőr szebb és rugalmasabb lesz. A túlsúllyal szenvedők kedvelt fogyókúrás eszköze, hiszen rövid idő alatt, megerőltetés és fáradság nélkül lehet vele fogyni.

Hogyan működik az infraszauna?

Az infraszaunák jótékony hatása ismert: fogyaszt, gyógyít, szépít, fiatalít, méregtelenít. Azonban azt kevesen tudják, hogy miképp működik. 2-25 mikrométer hullámhosszúságú infrasugarakat bocsát ki, amik négy centiméter mélyre, a szövetekbe bejutva fejtik ki hatásukat. Izzadás révén fogyasztanak, salaktalanítanak, tisztítanak. A szervezet immunrendszere megerősödik, ellenállóbb lesz a betegségekkel szemben, számtalan betegséget meggyógyít, elűzi a fáradékonyságot és a stresszt.

Fogyókúrázzon infraszaunával

A leghatásosabb fogyókúrának és a szépség megőrzésének a legeredményesebb módja az infraszauna. A kb. 50°C-os infrakabinban a jótékony sugaraknak köszönhetően izzadni kezd a test, beindul a méregtelenítés, fellazul a zsírréteg, átrendeződnek az izmok és feszesebb lesz a bőr. Rendszeres infraszaunázással 2-4 hét alatt - egyéntől függően - 2-5 kg lehet fogyni minden megerőltetés nélkül. Persze lehet fokozni a karcsúsodást, ha odafigyelünk étrendünkre és heti 1-2 alkalommal mozgunk. De diéta és testedzés nélkül is remek eredmények érhetők el rövid idő alatt.


Infraszaunak.com