Infraszauna Típusok

Az infraszauna és a Wellness

Elegant FP 4 személyes sarokszauna

Az infraszauna a szaunák legújabb generációja. A fogyás, méregtelenítés és bőrfeszesítés leghatékonyabb módja. A wellness egy életfilozófia, a testi - lelki egészség megvalósítása. A kettő összepárosításából fitt kondíciót érhetünk el, miközben kényeztetjük magunkat. Az utóbbi időben elterjedt wellness központok és wellness szállodák miatt megismerkedtünk a wellness kifejezéssel. Még pár évvel ezelőtt nem sokan tudták, mi is az a wellness. Mára szinte mindenki számára egyértelmű a szó jelentése. Az életerőt, a lazítást, a kényelmet és a jó fizikai erőnlétet kapcsolják a wellnesshez. És ez nem véletlen. A wellness a test és a lélek egyensúlyát jelenti.

A több száz éves finn hagyományból nőtte ki magát a szaunázás, és a wellness szolgáltatások elterjedésével a szaunázás is egyre nagyobb teret hódított meg. Az infraszauna kétség kívül a wellnessezés egyik leghatékonyabb és legkedveltebb módja, hiszen fájdalom és fáradásg nélkül hozhatjuk formába testünket. Sokan egy-egy hétre, hétvégére vagy akár néhány órára látogatják meg a wellness részlegeket. Egy frissítő úszás, vagy egy kellemes jakuzzizás után nincs is jobb, mint beülni az infrakabinba és élvezni azt, ahogy a meleg szétáramlik a testben.

Verejtékezés által a salakanyagok eltávoznak a szervezetből, a sejtregeneráció felgyorsul, a felesleges kilóktól könnyedén meg lehet szabadulni, a bőr szebb és fiatalabb lehet, miközben a lélek felfrissül. A wellnessezés és infraszaunázás örömeit már az otthonunkban is élvezhetjük, a praktikusan és egyszerűen beszerelhető infrakabinoknak köszönhetően. Ne késlekedjen, próbálja ki Ön is!


Infraszaunak.com